BHV

BASIS & HERHALING

Basic Safety maakt geen onderscheid tussen basis en herhaling BHV. Nieuwe cursisten kunnen een uitgebreid elearning-traject volgen, terwijl de ervaren BHV-er even snel zijn algemene kennis kan opfrissen. In de praktijk komt het er op aan: Weten wat te DOEN !

NEEM CONTACT MET ONS OP

BHV

OPEN INSCHRIJVING

Elke maand organiseren wij een Open Inschrijving BHV in de omgeving Enschede bij Hotel Resort Bad Boekelo meestal op een vrijdagochtend.

De kosten hiervoor zijn € 149,- p.p. excl. btw.

KLIK HIER VOOR DE DATA EN INSCRIJFFORMULIER

BHV

INCOMPANY

Basic Safety is gespecialiseerd in het verzorgen van incompany trainingen. Voor we beginnen maken we een korte RI&E op het gebied van veiligheid en passen daar onze training op aan. Met name de restrisico’s (waar geen technische oplossing voor is) krijgen extra aandacht.

NEEM CONTACT MET ONS OP

BHV

MAATWERK

Basic Safety kijkt eerst naar de specifieke omstandigheden van een bedrijf of instelling en verzorgt dan pas een training op maat. Dus geen standaard verhaal maar zoals het duidelijk in de Arbo-wet staat: Maatwerk!

NEEM CONTACT MET ONS OP

BHV
INSTRUCTEURS

Basic Safety heeft uitsluitend gekwalificeerde en gecertificeerde instructeurs in dienst. Mensen uit de praktijk van Ambulance en Brandweer met veel ervaring. Het zijn collega’s die we al jaren kennen, prima instructeurs met plezier in hun vak die boven de stof staan en vooral veel humor hebben.

BHVPRIJZEN

Wij bieden concurrerende prijzen voor trainingen en materialen die afhankelijk zijn van groepsgrootte, soort training en aantallen. Door  samen te werken met betrouwbare partners kunnen wij kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP